Jessica Alba raivostui – vaatii oikeudessa miljoonakorvauksia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Seksikäs näyttelijätär Jessica Alba on kertonut julkisuudessa olevansa todella mustasukkainen aviomiehestään Cash Warrenista. Miljoonien miesten päiväuni meni naimisiin vuonna 2004 ja kaunottarella on kaksi yhteistä tytärtä elokuvatuottajamiehensä kanssa.

Jessica Alban esikoistytär Honor sai äskettäin pikkusiskon, sillä näyttelijätär synnytti toisen lapsensa Havenin 13. elokuuta. Äitiyttä rakastava tähti olikin viimeisimmän raskautensa aikana jatkuvasti paparazzien piirittämä. Nyt kaunotar on kuitenkin raivostunut, sillä hänestä napattuja raskauskuvia on käytetty mainontaan ilman Alban lupaa.

– Vastaaja on tietoisesti ja tahallisesti käyttänyt kuuluisan ja kansainvälisesti tunnetun tähden nimeä mainostamaan Belly Bannit -äitiysvaatteita ja -tuotteita, näyttelijättären kanteessa kirjoitetaan Radar Online -sivuston mukaan.

Belly Bandit -yhtiön kerrottiin käyttäneen raskaana olleen Jessican Alban nimeä ja kuvia nettisivuillaan. Yhtiö oli myös tekaissut mainokseensa Alban suosittelevan kyseisen äitiysvaatemerkin käyttämistä.

Taannoin Jessica kertoi ettei pidä itseään seksisymbolina, mutta myönsi seksikkään naisen maineen hivelevän perheenäidin itsetuntoa. 30-vuotias näyttelijäkaunotar kertoi ennen toista synnytystään, ettei voisi kuvitella hankkivansa enempää lapsia. Hän kuitenkin myönsi mielensä voivan muuttua tulevaisuudessa.