Näinkin hauskasti mainoksia voi sotkea

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Etenkin katumainokset ja tieliikennemerkit joutuvat usein töhrimisen kohteiksi. Rumista tussisotkuista löytyy kuitenkin aika ajoin ilkivallantekijän älynväläyksiä, jotka vääryydessäkin saattavat naurattaa katsojia.

Nyt Oddee-sivusto on julkaissut hulvattoman kuvasarjan töhrityistä katumainoksista, kylteistä ja tieliikennemerkeistä. Eräässä kuvassa esimerkiksi miesten wc-tilojen kylttiä on tuunattu siten, että kyltissä seisova hahmo näyttää X-Men-elokuvan Hugh Jackmanilta. Katso kuvat tästä.

Myös erään ravintolan mainoskyltti on joutunut töhrimisen uhriksi. Alkuperäisessä kyltissä nimittäin lukee ”Ice Ice”, jonka perään töhrijä on kirjoittanut sanan ”Baby”. Mainoksesta tuleekin vitsikäs, sillä sanat viittaavat räppäri Vanilla Icen hittikappaleeseen Ice Ice Baby.