F1-perijättären hääyö meni pahasti pieleen – bestman mukaan sänkyyn

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miljardööri ja formulamoguli Bernie Ecclestonen tyttäret Tamara ja Petra Ecclestone tunnetaan näyttävästä luksuselämästään. Lyhyissä minimekoissa kuvattu 22-vuotias Petra Ecclestone meni äskettäin näyttävästi naimisiin hulppeassa Odescalchin linnassa Italiassa.

Nyt ökyrikas perijätär kertoi ettei hänen taannoinen hääyönsä sujunut suunnitelmien mukaisesti. Petra nimittäin kertoi aviomiehensä James Stuntin kännisen bestmanin tulleen heidän hääsviittiinsä. Kirsikkana kakun päälle mies kömpi sänkyyn tuoreen avioparin viereen.

– Hääyö ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Olimme sängyssä, kunnes yhtäkkiä Jamesin känninen bestman tuli huoneeseemme ja kömpi sänkyymme, Petra kertoi Daily Telegraph -lehdelle.

Petra kertoi ettei kuitenkaan häätänyt vahvasti juopunutta bestmania pois sviitistä. Odottamaton kolmikko päätyikin keskustelemaan sängyllä lähes kahden tunnin ajan. Näyttävien häiden kerrottiin maksaneen yli viisi miljoonaa dollaria.

Upporikas perijätär Petra Ecclestone nimettiin taannoin “Britannian lellityimmäksi tytöksi”. Hän on kuitenkin väittänyt, ettei hänen päivätyönään ole vanhempiensa rahojen tuhlaaminen. Petran isukki osti kuitenkin tyttärelleen äskettäin 91 miljoonan punnan ökykodin Yhdysvalloista. Myös formulamogulin Tamara-tyttären tiedetään asuvan 45 miljoonan punnan ökykodissa. Bernie Ecclestone erosi vuonna 2009 mallivaimostaan Slavicasta 24 vuoden avioliiton jälkeen.