Masturbointia uudessa American Pie -leffassa – tässä maistiainen

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi suosituimmista amerikkalaisista komedioista kautta aikojen oli vuonna 1999 ensi-iltansa saanut American Pie, joka saavutti kulttisuosion ja sai sittemmin myös jatko-osia. Nyt elokuva on taas ajankohtainen, sillä hittikomedia saa jatkoa, kun American Reunion päätyy valkokankaille ensi keväänä.

Nyt elokuvan ensimmäinen maistiainen on julkaistu verkossa. Trailerissa ollaan – yllättäen – taas masturboinnin maailmassa. Samalla kuitenkin selviää, että elokuvassa on mukana monia alkuperäisen elokuvan tähtiä.

Leffoissa on nähty muiden muassa Tara Reid, Natasha Lyonne, Chris Klein ja Sean William Scott. Heistä viimeksi mainittu oli taannoin vieroitushoidossa. E! Newsin mukaan hän kirjautui vapaaehtoisesti vieroitukseen ”yksityisistä syistä”.