Israelilainen mallihottis paljasti pintaa – katso

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä Leonardo DiCaprion entinen tyttöystävä ja huippumalli Bar Refaeli teki viime vuonna näyttävän kansainvälisen läpimurron. Se sai alkunsa Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvasta, mutta sen jälkeen Bar on poseerannut lukuisissa mainoskampanjoissa ja lehdissä.

Nyt huippumallin tuore alusvaatevideo julkaistiin verkossa. Bar Refaeli poseeraa ranskalaisen Passionata-alusvaatemerkin kampanjavideossa. Kaunottaren kerrottiin myös suunnitelleen kampanjan alusvaatteita.

Taannoin Bar kuvattiin Israelissa onnellisen näköisenä uuden miehen, David Fisherin, käsipuolessa. Pari ikuistettiin saapumassa yhdessä Oto Bar -nimiseen yökerhoon. Bar on yhdistetty eron jälkeen myös koripallotähti Omri Casspiin. Äskettäin kaunotar kuvattiin bilettämässä Ranskan presidentin Nicolas Sarkozyn pojan Pierre Sarkozyn kanssa. Keväällä 2010 Maxim-lehti rankkasi Barin maailman 19. seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi. Vuoden 2011 listalla hän nousi sijalle kuusi.