Suosikkikoomikko vararikossa – miljoonakartano ulosmitataan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime vuosina monet takavuosien miljonäärit ovat joutuneet huomaamaan omaisuutensa katonneen taivaan tuuliin. Esimerkiksi Nicolas Cage joutui viime vuonna myymään koko omaisuutensa ja jäi vielä yli kymmenen miljoonaa velkaa.

Nyt vuorossa on suosittu amerikkalainen komediatähti Chris Tucker, joka tunnetaan parhaiten Rush Hour -elokuvista. Toimintakomedioiden tähden uutisoitiin vuonna 2009 olleen ongelmissa jättimäisten verovelkojensa kanssa. Hän nimittäin oli velkaa verottajalle yli kolme miljoonaa dollaria.

Nyt 39-vuotiaan verovelkaisen näyttelijän kerrotaan olevan vararikossa. Tucker joutuu nimittäin luopumaan kuuden miljoonan dollarin Floridan ökykartanostaan rahasotkujensa takia. Suosikkikoomikon väitetään olevan velkaa Internal Revenue Service -yhtiölle 11,5 miljoonaa dollaria, koska hän ei ole maksanut verojaan vuosina 2001 – 2006.

Kung-fu-tähti Jackie Chanin kanssa toimintaelokuvia tähdittänyt Chris Tucker sai kolmesta Rush Hour -elokuvastaan 20 miljoonan dollarin palkkion. Mail Online -sivuston mukaan hän osti Apopka-järven rannalla sijaitsevan miljoonakartanonsa vuonna 2007. Luksuskämpästä löytyy muun muuassa viisi makuuhuonetta, kolme takkaa, yksityinen kylpylä ja jättimäinen ulkouima-allas.

Suosikkikoomikko ei kuitenkaan ole ainut rahaongelmissa ryvettynyt julkkistähti. Muun muuassa latinolaulaja Marc Anthony oli vuonna 2007 verottajalle velkaa 2,5 miljoonaa dollaria. Myös näyttelijä Nicolas Cage joutui taannoin luopumaan omaisuudestaan voidakseen maksaa valtavat verovelkansa.

Christopher ”Chris” Tucker näytteli agentti James Carteria Rush Hour -hittielokuvissa. Hän oli muun muuassa hyvä ystävä edesmenneen poptähti Michael Jacksonin kanssa. Tucker esiintyi legendaarisen laulajan You Rock My World -musiikkivideolla. Näyttelijä oli myös yksi todistajista Michael Jacksonin taannoisessa oikeudenkäynnissä, jossa laulajaa syytettiin alaikäiseen sotkeutumisesta. Tuckerilla on yksi poika Destin, joka asuu äidinsä luona Los Angelesissa.