David Beckham varasti show’n – alkoi painia kesken treenien

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen futistähti David Beckham tunnetaan urheilullisten ansioidensa lisäksi kovana bisnesmiehenä ja neljän lapsen isukkina. Äskettäin David ja Victoria Beckham saivat toivottua perheenlisäystä, sillä heinäkuussa heille syntyi Harper Seven -tyttövauva.

Nyt 36-vuotias futari kuvattiin viettämässä laatuaikaa puistossa kolmen poikansa kanssa Los Angelesissa. Ylpeä isä katseli kahden nuorimman poikansa kanssa 13-vuotiaan esikoisensa Brooklynin jalkapallotreenejä.

Pian tatuoitu tähti joutui kuitenkin yllättävän hyökkäyksen keskelle, sillä hänen poikansa haastoivat isänsä leikkisään painiotteluun. Lopulta innostunut David päätyi esittelemään taitojaan poikansa futisharkkoihin ja yleisön huomio kääntyikin futistaituriin. Katso kuvat tästä.

Teinisensaatio Justin Bieberin uutisoitiin taannoin esiintyvän Beckhamien lapsille heidän kotonaan. Äskettäin rikkaan pariskunnan taas kerrottiin järjestävän vanhimman poikansa Brooklynin syntymäpäiväjuhlat Tylypahkassa. Pariskunnan ensimmäinen tyttölapsi Harper Seven on saanut myös maistiaisia luksuselämästä, sillä suloisen vauvan päällä on nähty jo huippukalliita muotivaatteita.