Pakarat saavat kyytiä BB-talossa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa juhlitaan tänään pitkästä aikaa koko ryhmän kesken, kun talossa alkoi Meksiko-teemabileet. Asukkaat pukeutuvat asianmukaisiin meksikolaisasuihin ja myös illan tarjoilun odotetaan olevan teeman mukaista.

Pöydät notkuvat ruoasta ja juomasta, ja asukkaat odottavat saavansa tänään uusia asukkaita taloon. Tällä viikolla asukkaat ovat odottaneet tulokkaita joka ilta, mutta sellaisia ei ole vielä nähty. BB-Suvi ja BB-Janica ovat molemmat olleet tänään innoissaan erityisesti siksi, että taloon saatiin pitkästä aikaa musiikkia.

Molemmat neitokaiset tanssivat villisti pakaroitaan hetkuttaen. Hieman yllättäen latinorytmit saivat myös Terhin polven nousemaan. Terhi halusi vielä toissailtana lähteä kotiin BB-talosta, mutta nyt tunnelma on jo aivan toisenlainen. Musiikin myötä myös BB-Mikael intoutui tanssimaan villisti.

– Tää on niin Suvin juttu. Oikeesti, BB-Veera hehkutti.