Onko tämä tosiaan Katy Perry?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Katy Perry on ollut viime aikoina kovasti esillä myös paljastavien musiikkivideoidensa merkeissä. Laulaja teki äskettäin historiaa saavuttamalla Michael Jacksonin listaennätyksen. Perryn Teenage Dream -albumilta nousi nimittäin viisi singleä Yhdysvaltojen Billboard 100 -listauksen ykköseksi.

FHM-lehti rankkasi Perryn taannoin vuoden 2011 seksikkäimmäksi naiseksi, ja nyt poptähti on julkaissut kuvan itsestään ajankohtaan kuuluvissa meikeissä. Halloween-teemalla julkaisemassaan kuvassa Perry nimittäin otti jo tuntumaa tulevaan naamiaisjuhlaan. Laulajatar oli vierailemassa ystäviensä kanssa Knott’s Berry Farm -puistossa, joka tunnetaan jokavuotisesta pelottavasta naamiasjuhlastaan.

Kuva: Twitter

Megatähti yllätti taannoin värjäämällä tummat kutrinsa vaaleiksi ja lopputulos ei miellyttänyt monia. Popsensaatio yritti muuttaa hiussuortuviaan blondeiksi siinä onnistumatta, sillä kutreista tuli kullankellertävät. Lopputulos muistutti enemmän muovista nukkea kuin tyylikästä poptähteä.

Vanity Fair -lehden avoimessa haastattelussa Katy Perry paljasti taannoin menettäneensä lapsuutensa vanhempiensa tiukan kristillisen uskonnon takia. Hänen vanhempansa eivät esimerkiksi antaneet Katyn lukea mitään muuta kirjaa kuin Raamattua ja kuunnella mitään muuta musiikkia kuin gospelia. Lehden kannessa neitokainen poseeraa tavoilleen uskollisena varsin rohkeasti.

Maailmanlaajuisesti yli 25 miljoonaa singleä myynyt naisartisti on tehnyt historiaa kappaleillaan Last Friday Night, Teenage Drean, California Gurls, Firework ja E.T. Jokainen kappale on nyt nimittäin saavuttanut ykköspaikan Billboard 100 -hittilistalla. Moiseen saavutukseen on viimeksi onnistunut edesmennyt poptähti Michael Jackson. Persoonallinen laulajatähti kiitti Twitter-blogissaan uskollisia fanejaan ja pyysi heitä tuulettamaan kunnolla historiallista saavutusta.