F1-mogulin tytär tilasi lesboesityksen pikkusiskon polttaribileisiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Formulamoguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on noussut usein otsikoihin uhkeiden muotojensa ansiosta. Poveaan auliisti esittelevä kaunotar riisuutui taannoin myös hyväntekeväisyyden nimissä, sillä hänet nähtiin poseeraamassa PETA-järjestön kampanjakuvassa ylävartalo paljaana.

Nyt 27-vuotias seurapiirikaunotar paljasti palkanneensa kaksi lesbostripparia pikkusiskonsa Petra Ecclestonen polttaribileisiin. Hän kertoi järjestäneensä kotinsa olohuoneessa kostean strippari-show’n polttareiden kunniaksi. Kaksi lesbotanssijaa muun muuassa hieroivat toisiinsa kuumaa vahaa juhlijoiden edessä.

– Muutin olohuoneeni strippiklubiksi ja palkkasin kaksi lesbotanssijaa The Box -klubilta hieromaan toisiinsa kuumaa vahaa, Tamara paljasti Daily Star -lehdelle.

Ecclestonen näyttäviä tyttäriä on haukuttu ”pilalle lellityiksi prinsessoiksi”. Tamara tyrmäsi kuitenkin solvaukset, sillä hän kertoi muun muuassa lentävänsä halpalentoyhtiöillä ja katsovansa mauttomia realitysarjoja. Kaunotar asuu isänsä ostamassa 45 miljoonan dollarin ökykartanossa.

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. Tummakutrinen Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1-kilpailuja Italian televisiossa.