Hayden Panettieren minimekko ihastutti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuositusta Heroes-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hayden Panettiere aloitti uransa televisiossa ja valkokankaalla jo alle vuoden ikäisenä esiintymällä mainoksissa. Sittemmin hän on esiintynyt lukuisissa televisiosarjoissa ja elokuvissa.

Nyt 22-vuotias laulaja-näyttelijä kuvattiin säteilevänä Fireflies in the Garden -elokuvan ensi-illassa Los Angelesissa. Yksiolkaimiseen hopeaan minimekkoon sonnustaunut kaunotar näytti seksikkäältä pitkine säärineen ja vaaleine kutreineen. Tähden iloinen olemus ja lyhyt asuvalinta käänsivätkin katseita punaisella matolla.

New Yorkissa varttunut Hayden Leslie Panettiere näytteli muun muuassa Ally McBeal -hittisarjassa Maddie Harringtonia kahden tuotantokauden ajan. Hän on myös näytellyt elokuvissa Kasvukipuja, Salamaseepra ja Anna Palaa 3. Näyttelijäkaunotar näytteli myös Scream 4 -elokuvassa. Panettiere erosi äskettäin ukrainalaisesta nyrkkeilymestari Wladimir Klitschkosta.