BB-Suvi uhkasi miestään leipäveitsellä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asustava BB-Suvi on kertonut elämästään paljon yksityiskohtia talon muille asukkaille. Taannoin hän oli kilpailijana kotimaisessa televisio-ohjelmassa, jossa hän paljasti uhanneensa aviomiestään leipäveitsellä.

– Janica halus tietää kaikki mitä multa kysyttiin siinä ohjelmassa. Sit mä kerroin missä tilanteessa oon uhannut miestäni puuukolla. Me oltiin lähdössä Bulgariaan ja siellä vaadittiin, että passi on voimassa puoli vuotta matkan jälkeen. Mä olin sanonut sille siitä monta kertaa. Lähtöpäivänä mä katoin, että sen passi menee vanhaksi viikko matkan jälkeen, Suvi kertoi.

– Mä otin ihan hirveet kilarit ja se sanoi että kyllä tää lutviintuu. Meillä tuli niin hirvee matsi. Mun mieheni on aina ollut sellainen, että se yrittää rauhoitella. Mä seisoin keittiössä ja mulla oli leipäveitset siinä vieressä. Se naputtaa siinä ja mä huudan sile pää punaisena, että mä heitän sitä veitsellä. Siitä tuli ohjelman jälkeen kauhee haloo.