Coldplay-rokkari avioliitostaan: ”Ihan kuin lottovoitto”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläisen Coldplay-yhtyeen keulahahmo Chris Martin on ollut naimisissa Hollywood-näyttelijätär Gwyneth Paltrow’n kanssa jo kahdeksan vuoden ajan. Äskettäin menestyneen rokkarin vaimo kertoi miehensä kieltäneen häntä kuuntelemasta Coldplay-yhtyeen musiikkia.

Nyt 34-vuotias falsetistaan tunnettu rokkari avautui ensimmäisen kerran avioliitostaan. Chris Martin on nimittäin varjellut tähän asti tiukasti yksityiselämänsä saloja. Yllättävässä haastattelussa brittitähti kertoi muun muuassa tuntevansa avioliittonsa myötä olevan ”kuin lottovoittaja”.

– Gwyneth on ensimmäinen vakava suhteeni. Tunnen olevani kuin lottovoittaja hänen kanssaan, Martin avautui CBS-kanavan Sunday Morning –keskusteluohjelmassa.

Pariskunta vihittiin vuonna 2003 ja heillä on kaksi yhteistä lasta, seitsemänvuotias Apple-tytär ja viisivuotias poika Moses. Äskettäin aviopari bongattiin viettämässä Paltrow’n syntymäpäiväjuhlia laulajapariskunta Beyoncen ja Jay-Z:n kanssa New Yorkissa.

Terveellisistä elämäntavoistaan tunnetun näyttelijättären Gwyneth Paltrow’n bikinivartalo herättää ihailua, sillä se lähes hipoo täydellisyyttä. Ulkonäkönsä eteen paljon töitä tekevä tähti on kertonut noudattavansa tiukkoja diettejä pysyäkseen hoikassa kunnossa. Myös Coldplay-tähti Chris Martinin tiedetään elävän terveellisesti, sillä hän ei muun muuassa polta tupakkaa tai juo alkoholia.