Kelly Clarkson sai hermoromahduksen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Pitkän tauon jälkeen listoille takaisin noussut laulajatähti Kelly Clarkson tuli tunnetuksi ensimmäisen American Idol -kilpailun voittajana. Poptähti julkaisi äskettäin Mr. Know It All -singlensä ja hänen viides albuminsa Stronger julkaistaan 25. lokakuuta.

Nyt 29-vuotias laulajatähti avautui taannoisesta hermoromahduksestaan. Hän nimittäin kertoi työskennelleensä vuorokauden ympäri neljän vuoden ajan, joka johti lopulta hermoromahdukseen. Kelly kertoikin pitäneensä pitkän tauon intensiivisestä työnteostaan pitääkseen itsestään huolta.

– Urani nousi nollasta sataan hurjaa vauhtia. Työskentelin neljä vuotta yhteen putkeen ja lopulta en enää pystynyt siihen, Clarkson avautui Contact Music -sivuston mukaan.

Menestynyt poptähti kertoi liian raskaan työnteon vieneen häneltä voimat. Clarkson kertoi muun muuassa pitäneensä tauon, koska hän oli jatkuvasti stressaantunut ja kipeä. Hän kertoi kuitenkin rakastavansa työntekoa, mutta huolehtivansa tästä lähtien enemmän terveydestään.

Äskettäin Kelly Clarkson kertoi omistavansa huiman määrän lemmikkieläimiä. Hän kertoi nimittäin omistavansa 30 koiraa ja 14 hevosta. Laulajatähti kertoi myös omistavansa vuohia, poneja ja possuja. Clarkson kertoi eläinten asustelevan hänen Texasissaan sijaitsevalla farmillaan. Upeaääninen artisti pelastaa sairaita ja hylättyjä eläinyksilöitä farmilleen.