Menikö tämä jo liian pitkälle, Lady Gaga? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga tunnetaan myös omituisista ja näyttävistä asuvalinnoistaan. Taannoin supertähti kohahdutti pukeutumalla aitoon lihaan julkkisjuhlissa. Äskettäin laulajan päällä nähtiin friikkimäinen asu, joka oli tehty pääosin aidoista ihmishiuksista.

Nyt 25-vuotias poptähti kuvattiin New Yorkissa eriskummallinen ja valtavan kokoinen härpäke päässään. Nahkaiseen minimekkoon sonnustautuneen Lady Gagan avaruusalusta muistuttava päähine näytti olevan jo niin painava, että laulaja joutui kannattelemaan sitä kädellään.

Lady Gagan uutisoitiin äskettäin pokanneen Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjan komistuksen Taylor Kinneyn käsipuoleensa. Pariskunnan kerrottiin ihastuneen toisiinsa laulajan You And I –kappaleen musiikkivideon kuvauksissa. Asiasta paisuikin pian viihdelehdissä kolmiodraama, sillä ihmissusi Masonia televisiosarjassa näytelleen Kinneyn väitettiin jättäneen tyttöystävänsä megatähden takia. Petetty tyttöystävä sai tietää salasuhteesta komistuksen vahingossa soitettua exälleen taskupuhelun.