Maroon 5 -bändi esiintyy supermallien kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdyvaltalainen rock-yhtye Maroon 5 tunnetaan lukuisista hittikappaleistaan, joista tunnetuimpia ovat This Love, She Will Be Loved ja Misery. Grammy-palkitun yhtyeen keulahahmo ja laulaja Adam Levine työskenteli ennen muusikon uraansa tarjoilijana.

Nyt suositun yhtyeen kerrottiin napanneen itselleen poikkeuksellisen mukavan keikan. Billboard-lehden mukaan rokkarit nimittäin pääsevät esiintymään Victoria’s Secret –merkin muotinäytökseen 9. marraskuuta. Tyrmääviä supermalleja pursuava esitys kuvataan CBS-televisiokanavalle.

Muotinäytöksessä tullaan näkemään maailman seksikkäimpiä mallikaunottaria, sillä mukana ovat esimerkiksi Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Doutzen Krouss, Candice Swanepoel ja Lily Aldridge. Viime vuonna muotinäytöksessä esiintyi poptähti Katy Perry.

Moves Like a Jagger –hittikappaleen esittäjä ja Grammy-palkittu Maroon 5 perustettiin vuonna 1994. Yhtyeen keulahahmo Adam Levine on seurustellut jo pidemmän aikaa venäläissyntyisen huippumallin Anne Vyalitsynan kanssa. Näyttävä pariskunta on poseerannut rohkeasti muun muuassa lukuisille lehdille ja äskettäin he paljastivat alastomat vartalonsa Venäjän Vogue-lehdelle. Rokkarin seksikäs tyttöystävä on esiintynyt muun muuassa yhtyeen Misery-kappaleen musiikkivideolla.