BB-Terhi ihastui varattuun tulokkaaseen? Vei pesään tunneiksi

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -taloon astui eilen suoran talkshow’n päätteeksi kaksi uutta miesasukasta. BB-Matti on 28-vuotias varattu helsinkiläisportsari ja BB-Rami on 32-vuotias ”tavallinen duunari” Ylöjärveltä. Ensimmäisenä uudet tulokkaat tapasivat talon naiset.

Talossa vietettiin eilen bileitä uusien asukkaiden kunniaksi. Erityisen iloinen juhlista oli BB-Terhi, joka oli innoissaan uudistuneesta asukaskatraasta. Räväkkä rastapää oli muun muuassa jatkuvasti äänessä ja käyttäytyi jopa hieman huomionhakuisesti.

Tänään asukkaat viettivät aamupäivän väsyneissä merkeissä. He tutustuivat samalla uusiin miesasukkaisiin. BB-Sebastian ja BB-Janica halusivat keskustella kahdestaan uusista miehistä ja kömpivät pesään.

– Toi Matti on kyllä tosi mukava, mitä nyt oon ehtinyt tutustua siihen, Sebastian kertoi.

– Se ei oo mun makuun. Onhan se kivaa, et on rintalihaksia ja silleen, Janica kertoi mielipiteensä lihaskimpusta.

Pian Sebastian kertoi Janicalle huomanneensa Terhin käyttäytyneen erilailla uusien asukkaiden tultua taloon.

– Terhi on tykästynyt tohon Mattiin. Se ei meinannut eilen lakata kyselemästä siltä kaikkea. Sit se vei Matin pesään ja oli joku tunnin sen kanssa täällä, Sebastian kertoi huomiostaan.

Eilen Matti kertoi asukkaille hänen ennakko-odotuksistaan vanhoille asukkaille. Hän kertoi muun muuassa Terhille ettei pidä tämän extreme-ulkonäöstään. Matti oli myös huomioinut punapään kärsivän pahoista nikotiinin vieroitusoireista. Äskettäin lävistetty naisasukas oli luovuttamassa kilpailua tupakanpuutteen takia.