Näyttelijätär järkyttyi lesboudestaan: ”En tule koskaan kaapista”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla suurta menestystä niittäneen Glee-hittisarjan tähti Jane Lynch esittää sarjassa cheerleader-valmentaja Sue Sylvesteriä. Yhdysvaltalainen 51-vuotias näyttelijätär elää nykyisin avoimesti homoseksuaalina ja avioitui pitkäaikaisen kumppaninsa Lara Embryn kanssa viime vuonna.

Nyt 51-vuotias Jane Lynch kertoi pelästyneensä, kun hän ymmärsi 13-vuotiaana olevansa lesbo. Suosikkinäyttelijä kertoi ,ettei nuorempana tuntenut oloaan kotoisaksi vartalossaan. Hän kertoikin sydämensä lähes pysähtyneen, kun todellisuus iski tähden tajuntaan.

– Rakastin Halloweenia, koska sain pukeutua pojaksi. Kun tajusin olevani lesbo, päätin, etten kerro siitä ikinä kenellekään, Lynch kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Tähti kertoi äskettäin kertoneensa vanhemmilleen lesboudestaan kirjeellä. Vaikka Glee-näyttelijätär tunnisti seksuaalisuutensa jo nuorella iällä, hän uskaltautui kertoa asiasta vanhemmilleen vasta 32-vuotiaana. Lynch kertoi vanhempiensa ottaneen asian vastaan yllättävän hyvin.

Kriitikoiden ylistämä komedienne Jane Lynch paljasti uudessa Happy Accidents -kirjassaan olleensa riippuvainen yskänlääkkeeseen. Lynch kertoi lopettaneensa alkoholinkäytön 31-vuotiaana, koska hän pelkäsi jäävänsä riippuvaiseksi juomisesta. Näyttelijätär kuitenkin jatkoi riippuvaisuuttaan toisella tavalla. Hän kertoi jääneensä aineeseen koukkuun asuessaan 10 kuukauden ajan New Yorkissa tähdittäessään The Real Live Brady Brunch -sarjaa.