Jessica Alba on seksikkäin äiti?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Seksikäs näyttelijätär Jessica Alba on kertonut julkisuudessa olevansa todella mustasukkainen aviomiehestään Cash Warrenista. Miljoonien miesten päiväuni meni naimisiin vuonna 2004 ja kaunottarella on kaksi yhteistä tytärtä elokuvatuottajamiehensä kanssa.

Nyt 30-vuotias kaunotar on kuvattu perheensä kanssa onnellisen näköisenä Santa Monicassa. Äitiydestä nauttiva Jessica Alba oli kuuma ilmestys punaisessa tuubimekossa. Aurinkolaseihin sonnustautunut tähti käänsikin katseita tyylikkäällä ulkonäöllään.

Taannoin Jessica Alba kertoi ettei pidä itseään seksisymbolina, mutta myönsi seksikkään naisen maineen hivelevän perheenäidin itsetuntoa. Näyttelijäkaunotar kertoi ennen toista synnytystään, ettei voisi kuvitella hankkivansa enempää lapsia. Hän kuitenkin myönsi mielensä voivan muuttua tulevaisuudessa. Äskettäin hän kertoikin jo haaveilevansa suurperheestä.