Onko Lady Gaga kunnossa? Kuulee ääniä kengistään

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga tunnetaan myös omituisista ja näyttävistä asuvalinnoistaan. Taannoin supertähti kohahdutti pukeutumalla aitoon lihaan julkkisjuhlissa.

Äskettäin laulajan päällä nähtiin friikkimäinen asu, joka oli tehty pääosin aidoista ihmishiuksista. Nyt 25-vuotias laulaja on ihmetyttänyt tuoreimmassa haastattelussaan kertomalla kenkiensä kummittelevan. Hän nimittäin paljasti kuulevansa erilaisia ääniä kengistään. Lady Gaga kertoi muun muuassa eräiden kenkäyksilöidensä olevan kovia huutamaan.

– Minulla on ollut eräs kenkäpari jo useiden vuosien ajan. Aina kun tuijotan niitä, kuulen niistä fanieni kirkunan. Kuulen myös basson jymisevän kengistäni, Gaga ihmetytti The Sun -lehden mukaan.

Taannoin supertähti paljasti saavansa orgasmin ”ajattelemalla”. Hän kertoi nimittäin ettei tarvitse sen saavuttamiseen lainkaan koskettelua, vaan voi mielensä avulla ”räjäyttää potin”. Äskettäin laulajan väitettiin kylpeneen veressä lontoolaisessa hotellissa.

Lady Gagan uutisoitiin äskettäin pokanneen Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjan komistuksen Taylor Kinneyn käsipuoleensa. Pariskunnan kerrottiin ihastuneen toisiinsa laulajan You And I –kappaleen musiikkivideon kuvauksissa. Asiasta paisuikin pian viihdelehdissä kolmiodraama, sillä ihmissusi Masonia televisiosarjassa näytelleen Kinneyn väitettiin jättäneen tyttöystävänsä megatähden takia. Petetty tyttöystävä sai tietää salasuhteesta komistuksen vahingossa soitettua exälleen taskupuhelun.