Tyttöbändiläinen alkoholisoitui – bändikaverit lähettivät vieroitukseen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläisen Girls Aloud –yhtyeen popkaunottaret ovat olleet jo pitkään maansa seuratuimpia julkkistähtiä. Yksi bändin jäsenistä on Sarah Harding, jonka yksityiselämän kiemuroista ja timmistä bikinikropasta ollaan uutisoitu viime aikoina viihdelehdissä.

Nyt 29-vuotiaan laulajattaren bändikavereiden kerrottiin huolestuneen kollegansa hyvinvoinnista. Hardingin nimittäin kerrottiin alkoholisoituneen erottuaan kihlatustaan Tom Cranesta. Muut Girls Aloud –yhtyeen jäsenet vaativatkin ystäväänsä hakemaan apua ongelmiinsa vieroituksesta.

– Sarahin juhliminen riistäytyi käsistä. Tytöt tukevat häntä ja auttavat häntä selvittämään ongelmansa, lähde kertoi Sunday Mirror –lehdelle.

Rankasti juhlivan popkaunottaren uutisoitiin ottaneen ystäviensä neuvoista vaarin ja kirjautuneen itse vieroitukseen. Hardingin tiedettiin toivovan, että vieroitushoito parantaisi myös hänen ongelmaisen parisuhteensa. Poppari aikookin huhujen mukaan kirjautua myös terapiaan entisen kihlattunsa kanssa.

Girls Aloud –yhtye täyttää pian kymmenen vuotta. Bändi syntyi vuonna 2002 Britannian Popstars-kilpailun toisella tuotantokaudella. Yhtyeen jäseniä ovat Cheryl Cole, Kimberley Walsh, Nadine Coyle, Nicola Roberts ja Sarah Harding. Brittilaulaja Cheryl Cole nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi poppariksi. 28-vuotias Cole on myös luonut itselleen menestyneen soolouran.