BB-Ben myönsi: ”Me ollaan Suomen turhimmat julkkikset”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -taloon osallistuneista kilpailijoista suurin osa tavoittelee ohjelman kautta julkisuutta. Moni onkin luonut ohjelman jälkeen uran julkisuuden parissa. Esimerkiksi entinen BB-voittaja Sauli Koskinen kävelee nykyisin ulkomailla supertähtien rinnalla punaisella matolla.

Tänään Big Brother -talon asukkaat keskustelivat siitä, millaista elämä tulee olemaan talon ulkopuolella. Muun muuassa BB-Tanja toivoi, ettei häntä kutsuttaisi jatkossa BB-etuliitteellä. Ben taas oli sitä mieltä, että ohjelman kautta saavutettu julkisuus ei ole ”hienoa”.

– Me ollaan turhimmat julkkikset, mitä koko maasta löytyy, Ben sanoi.

– Totta, ei tää oo mikään saavutus, BB-Rami vastasi.

Tanja kertoi asukkaille jättäneensä hyvän poikaystäväehdokkaan ulkomaailmaan, kun hän astui Big Brother -taloon.

– Toivottavasti se jaksais venaa mua siihen asti, et lähden täältä. Haluisin olla sen kanssa, Tanja sanoi viitaten ihastukseensa.

– Ja toivottavasti musta ei liiku mitään ihme juttuja tuolla ulkomaailmassa, Tanja lopetti.