Jennifer Anistonin rintaliivit jäivät kotiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Frendit-komediasarjan kaunotar Jennifer Aniston on keskittynyt hittisarjan päättymisen jälkeen lähinnä elokuvien tekemiseen. Aniston onkin yksi Hollywoodin parhaiten palkatuista naisnäyttelijöistä. Hänen tunnetuimpia elokuviaan ovat muun muuassa Kiltti tyttö, Polly tuli kuvioihin, Marley & Me ja Exän jäljillä.

Jennifer Aniston tunnetaan myös uskomattoman timmistä bikinikropastaan. 42-vuotias kaunotar ei näytä antavan vartalonsa repsahtaa, sillä tuoreimpien kuvien perusteella näyttelijätär on edelleen huippukunnossa. Hollywoodin tähtinäyttelijä paljasti upean vartalonsa punaisella matolla ELLE-lehden syntymäpäiväjuhlilla.

Aniston oli upea ilmestys säihkyvässä minimekossa ja käänsi katseita avonaisella kaula-aukollaan. Muhkean kaula-aukon johdosta alle ei myöskään mahtunut lainkaan rintaliivejä. Tähti poseerasi tilaisuudessa kameroille myös ystävänsä Reese Witherspoonin kanssa.

Rachel Green -roolihahmoa Frendit-menestyssarjassa näytellyt Jennifer Aniston seurustelee näyttelijäkomistus Justin Therouxin kanssa. Kaunotar erosi vuonna 2005 aviomiehestään Brad Pittistä, joka jäi kiinni pettämisestä. Jenniferin suhderintamalla oli pitkään synkkiä jaksoja Pittin jälkeen, mutta nyt tähti on kuvattu onnellisen näköisenä komean poikaystävänsä kanssa.