Katie Price: ”En ole seksikäs”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen kohujulkkis ja realitytähti Katie Price jätti äskettäin nuoren poikaystävänsä Leandro Pennan seitsemän kuukauden seurustelun jälkeen. Eron jälkeen povipommin kerrottiin pokanneen itselleen uuden toyboyn, 23-vuotiaan rubgy-tähti Danny Ciprianin.

Katie Price tunnetaan muhkeiden silikonirintojensa lisäksi näyttävistä ja paljastavista vaatevalinnoistaan. Nyt kurvikas kolmen lapsen äiti yllätti kommentillaan tuoreimmassa haastattelussaan. 33-vuotias glamour-malli nimittäin kertoi ettei pidä itseään seksikkäänä.

– En ole seksikäs, olen seksuaalinen. En herää aamuisin ja ajattele ”Voi hyvä tavaton, olenpas seksikäs!” Price kertoi Heat-lehdelle.

Kohujulkkis paljasti myös ettei ole pysynyt laskuissa siitä, kuinka monta silikonileikkausta hänelle on tehty. Samalla Price kertoi käyttävänsä Botoxia vain huvin vuoksi. Näyttävä povipommi paljasti lisäksi käyttäneensä hiustenpidennyksiä jo 12 vuoden ajan.

Katie Price, syntymänimeltään Katrina Amy Alexandria Alexis Infield, on seurustellut lyhyesti muun muuassa urheilutähtien Teddy Sheringhamin ja Dwight Yorken kanssa. Hänen seurustelusuhteensa brittilaulaja Dane Bowersiin päättyi traagisesti, sillä Price teki abortin saatuaan selville Danen pettäneen häntä. Realitytähdellä on kolme lasta ja hän on ollut kaksi kertaa naimisissa laulaja Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa.