Ashley Tisdale on todellinen kaunotar

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuosituista High School Musical -teinileffoista tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar Ashley Tisdale vietti leffasarjan jälkeen hieman hiljaiseloa julkkismaailmasta, mutta on sittemmin taas aktivoitunut työrintamalla.

Entisen teinitähden muotityyliä seurataan myös tiivisti viihdelehdissä. Nyt 26-vuotias näyttelijä-laulaja on esitellyt upeaa vartaloaan kuvaajille talonsa edustalla. Tisdale oli matkalla juhliin ja edusti valkoisessa ihoa nuolevassa minimekossa. Vaaleakutrinen kaunotar näytti todella hehkeältä seksikkäässä asukokonaisuudessaan.

Ashley Tisdale on yrittänyt viime aikoina ottaa pesäeroa teinielokuviin, jotka tekivät hänestä tähden. Nuori kaunotar julkaisee Twitter-blogiinsa faniensa iloksi aktiivisesti myös valokuvia keikkamatkoiltaan. Ashley yrittää parhaillaan saada jalansijaa Hollywoodissa, mutta hän pelkää suosittujen teinileffojen taakan vaikuttavan hänen työmahdollisuuksiinsa. Siitä huolimatta hänen on kerrottu saaneen lupaavia roolitarjouksia.