Paris Jackson paljasti yllättävän urasuunnitelmansa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Michael Jacksonin reilut kaksi vuotta sitten tapahtunutta kuolemaa puidaan parhaillaan oikeudessa Yhdysvalloissa. Äskettäin selvisi 50-vuotiaana traagisesti menehtyneen laulajan olleen hyvässä kunnossa ennen kuolemaansa.

Nyt edesmenneen poptähden 13-vuotiaan tyttären Paris Jacksonin kerrotaan haaveilevan supertähteydestä. Isänsä jalanjälkiä tytär ei kuitenkaan aio seurata, sillä hän haluaa futistähdeksi. Michael Jacksonin ainoa tytär haluaa nimittäin todistaa, että tytötkin voivat menestyä amerikkalaisessa jalkapallossa.

TMZ-sivuston mukaan Paris on ensimmäinen naispuolinen jalkapalloilija yksityiskoulunsa historiassa. Taannoin legendaarisen laulajan tytär kosketti maailmaa isänsä hautajaisissa. Pikkutyttö muun muuassa kertoi itkuisena puheessaan isänsä olevan ”paras isä, jonka olen voinut kuvitella”.

Michael Jackson meni yllättäen naimisiin vuonna 1997 ihotautisairaanhoitaja Deborah Jeanne Rowen kanssa. Heillä on kaksi yhteistä lasta, 13-vuotias Paris-tytär ja 14-vuotias poika Prince. Popin kuninkaaksi nimetyn Michaelin kolmannen Blanket-pojan äidin henkilöllisyyttä ei tiedetä, sillä lapsella oli sijaissynnyttäjä. Taannoin poptähti aiheutti maailmalla kritiikkiä, kun hän esitteli kolmannen lapsensa faneilleen hotellinsa parvekkeella. Michael piti nimittäin yhdellä kädellä kiinni vauvasta, joka riippui hetken kaiteen ulkopuolella.