Rosie Huntington-Whiteley näyttävänä Nokian bileissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uuden Transformers-leffan naistähti Rosie Huntington-Whiteley on nykyisin suosittu julkkiskaunotar, joka valittiin taannoin myös maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Leffauran lisäksi hän on niittänyt menestystä Victoria’s Secretin alusvaatemallina.

Nyt 24-vuotias kaunotar on poseerannut seksikkäässä asussa punaisella matolla Milanossa järjestetyissä julkkisjuhlissa. Italiassa juhlittiin Nokian Vertu-ökybrändin uutta puhelinta. Ihonväriseen korsettiin sonnustautunut Rosie käänsi katseita antavalla ja paljastavalla asuvalinnallaan. Tähden kireä hame myötäili myös näyttävästi Rosien upeaa vartaloa.

Englantilainen Rosie Huntington-Whiteley nimettiin Maxim-lehdessä vuoden 2011 maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina ja on poseerannut esimerkiksi Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvista. Rosie löydettiin malliksi koulunpenkiltä ja hänen uransa lähti rakettimaiseen nousuun vuoden 2009 Pirelli-kalenterin myötä.