Tätä Norjan BB-tuotanto odottaa Janicalta

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talo on hetken aikaa ilman yhtä asukasta, kun Janica suuntaa reissuun. Hän sai kuulla asiasta vasta tänään illalla suorassa televisiolähetyksessä. Norjan BB-taloon hän astelee ilmeisesti huomenna illalla. Sikäläisen ohjelman tuottajalla on suomalaista kohtaan paljon odotuksia.

Norjalaiset ovat saaneet muodostaa ennakkokäsityksen Janicasta alla nähtävillä kuvilla, eli odotukset voivat poiketa hieman totuudesta. Tuottaja Kim Oreröd kertoo ohjelman verkkosivulla odotuksistaan.

– Suomessa on melko sama meno kuin meillä täällä. Odotamme hänen hajottavan ryhmää niin, että se aiheuttaa ryhmän keskuudessa eripuraa. Se voi tuoda talon tapahtumiin hieman lisäpontta. Toivomme myös, että Janica tuo taloon lisää vauhtia. On mielenkiintoista nähdä miten muut ottavat hänet vastaan. Näyttää siltä, että hän rakastaa juhlia joka tapauksessa, Kim Oreröd kommentoi.Kuva: TV2.no/bigbrother