Suomen BB-asukkaat nolasivat itsensä

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talossa viikonlopusta saakka asustanut norjalainen BB-Siv Anita osallistui tänään värikkääseen keskusteluun suomalaisesta joulupukista. Samalla suomalaiset asukkaat nolasivat itsensä saattamalla vieraansa naurunalaiseksi väärin perustein.

Asukkaat keskustelivat joulupukista, jolloin Siv Anita huomautti, että joulupukin nykyinen punainen ja pullea olomuoto on peräisin monikansallisen virvoitusjuomamerkin mainoskampanjasta. Suomalaiset eivät kuitenkaan sitä uskoneet, vaan ryhtyivät väittämään kiivaasti vastaan.

– Amerikkalaiset suunnittelivat aikoinaan nykyisen joulupukin ja tekivät siitä punaisen, Siv Anita kertoi.

Suomalaiset purskahtivat välittömästi nauruun ja kiistivät jyrkästi Siv Anitan kertomuksen, vaikka se pitää paikkansa. Myös yleistiedollaan aiemmin ansiokkaasti pätenyt BB-Matti väitti virheellisesti Sivin tarinan olevan silkkaa höpöhöpöä.

– Minä luin sen Coca-Colan historiikista, Siv Anita yritti selittää.

– Ei ei ei, ehkä amerikkalaiset vain luulevat niin. Matti totesi päätään pudistellen.

– Coca-Cola on perustettu 1800-luvulla ja joulupukki on ollut olemassa paljon ennen sitä, BB-Mikael lisäsi.

– Ehkä teillä on Norjassa hyvä Coca-Cola sponsorisopimus, Sebastian ihmetteli.

– Ei se liity Norjaan. Kuulin sen Yhdysvalloista, Siv jatkoi selittämistä.

– No, sitten ette ole niin blondeja Norjassa. Ehkä amerikkalaiset uskovat liikaa rahaan. Se on heidän uskontonsa, Sebastian totesi.

Norjalainen vieras huomasi lopulta, että vastaväitteet olivat hyödyttömiä, joten hän antoi periksi ja vaihtoi puheenaiheen toiseksi.