Taio Cruz pokasi Cheryl Colen?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britannialainen laulaja-lauluntekijä Taio Cruz on kirjoittanut ja tuottanut kappaleita eturivin tähdille. Hän on tehnyt tuotoksia muun muuassa Britney Spearsille, Justin Bieberille ja The Pussycat Dollsille. Cruzin esittämä Break Your Heart -kappale nousi taannoin hitiksi ja se oli listaykkösenä Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

Nyt 28-vuotiaan tuottajan uutisoitiin tekevän yhteistyötä brittipoppari Cheryl Colen kanssa tämän uuden albumin parissa. Tähtiparin onkin kerrottu flirttailevan toisilleen jatkuvasti, sillä molemmat ovat sinkkuja. Colen ystävät ovat paljastaneet, että popkaunotar on kehunut Cruzia maasta taivaisiin.

– Cheryl on valmis jatkamaan rakkauselämäänsä. Hän on kertonut Taion olevan hellä, huolehtiva ja uskomaton mies, popkaunottaren ystävät paljastivat Mail Online -sivuston mukaan.

Take Me Back -hittikappaleen kirjoittaja Cruz on aiemmin työskennellyt brittikaunottaren kanssa vuonna 2009. Hän nimittäin työsti laulajattaren kanssa Stand Up -kappaletta. Tuottajakomistus erosi aiemmin tänä vuonna pitkäaikaisesta tyttöystävästään Roxy Hornerista.

Taio Cruz, oikealta nimeltään Jacob Taio Cruz, julkaisi debyyttialbuminsa Departuren vuonna 2008. Tähden kuuluisin kappale Break Your Heart julkaistiin ensimmäisenä singlenä toiselta Rokstarr-albumiltaan vuonna 2009. Se pysyi useita viikkoja listaykkösenä Britanniassa. Viihdemoguli Simon Cowell on pyytänyt Cruzia tuottamaan kappaleita muun muuassa Alexandra Burkelle, Leona Lewisille ja Shayne Wardille.