American Pie -tähti Tara Reidin avioliitto olikin laiton

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Playboy-lehdessäkin poseerannut näyttelijätär Tara Reid yllätti taannoin ilmoittamalla menneensä hetken mielijohteesta naimisiin. Vaalea kaunotar ehti olla kihloissa vain pari tuntia ennen häitään. Sittemmin häistä nousi kohu, koska Taran tuoretta aviomiestä luultiin vääräksi henkilöksi.

Nyt 35-vuotias kaunotar väittää, ettei hän ole koskaan ollut naimisissa. Tara Reid nimittäin kertoi avioliittonsa olevan laiton, koska sitä ei koskaan virallistettu. Kreikassa pikahäät järjestäneen parin olisi pitänyt nimittäin rekisteröidä avioliittonsa 40 päivän sisällä Yhdysvaltojen väestövirastoon. Näin ei tehty.

– Emme ole olleet koskaan naimisissa, koska liittomme oli laiton, Reid paljasti Contact Music -sivuston mukaan.

Tähti ”avioitui” bulgarialaisen poikaystävänsä Zack Kehayovin kanssa kaikkien yllätykseksi kolmen kuukauden seurustelun jälkeen. Aluksi näyttelijättären uskottiin menneen naimisiin tanskalaisen ex-poikaystävänsä Michael Lillelundin kanssa. Reid kertoi laittomaksi ilmenneen avioliiton tulleen hänellekin yllätyksenä.

Tara Reid on ollut kihloissa kaksi kertaa aikaisemmin Carson Dalyn ja Michael Axtmannin kanssa. Näyttelijätär seurusteli noin 10 vuotta Dalyn kanssa, mutta pitkäaikainen suhde päättyi kihlauksen purkamiseen. Myös nettiyrittäjä Michael Axtrammin kanssa kihloissa ollut Hollywood-tähti peruutti hääsuunnitelmat yllättäen. American Pie -tähti asteli taannoin näyttävässä asussa julkkisten Big Brother -taloon Britanniassa.