Huh huh, BB-Siv Anita Sebastianille: ”Saat seksiä jos sauna lämpenee!”

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka BB-talon kulunut asukasvaihto on ollut Suomen Big Brother -historian tylsin. Vaihtoasukas on lähinnä istuskellut talossa tylsistyneenä, kun tuotanto ei ole järjestänyt asukkaille edes teemabileitä.

Tänään asukkaat saivat kuitenkin jälleen alkoholia, ja vaikutus osoitti, että sitä olisi kannattanut antaa asukkaille ja norjalaiselle vieraalle aiemminkin. Siv Anita syttyi nimittäin toden teolla niin, että ryhtyi yllättäen viettelemään Sebastiania. Mies valitteli, kun hän ei päässyt saunaan.

– Haluaisin mennä saunaan, mutta sauna ei ole auki. Ei sinne pääse, kun se ei ole auki, Sebastian valitteli ääneen keskustellessaan makuuhuoneessa Siv Anitan kanssa.

– Isoveli aukaise sauna, niin voin ehkä. Siis ehkä, harrastaa seksiä Sebastianin kanssa! Siv Anita lupasi.

Sebastian meni hämilleen moisesta, mutta tilanne ei päättynyt sanailuun. Siv Anita ryhtyi nimittäin laulamaan I Will Survive -kappaletta samalla nostaen itsensä ylös ja lähennellen viettelevästi Sebastiania. Sebastian ei ole vielä menettänyt poikuuttaan ja hänen pasmansa menivät täysin sekaisin.

– Apua! Minä näen Janican sinussa! Janica on tullut takaisin, Sebastian huusi.