BB-Siv Anitalle lähtökäsky Suomen BB-talosta: ”Alan itkemään”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talon norjalainen vaihtoasukas Siv Anita joutui kärvistelemään Suomen BB-talossa ensimmäiset päivänsä nälissään. Asukkaille ei nimittäin annettu tarpeeksi ruokaa. Tyhjä vatsa saikin norjalaiskaunottaren ikävöimään usein Norjan BB-talon herkkuruokia.

BB-talon vaihtoviikkoa on kritisoitu etenkin katsojien keskuudessa, sillä se on poikennut edellisten kausien asukasvaihdoista. Asukkaat nimittäin lähinnä nyhjöttivät useiden päivien ajan tekemättä juuri mitään. Samaan aikaan Norjan BB-talossa Janica nautti railakkaista tunnelmista päivittäin.

Hetki sitten asukkaat järkyttyivät, kun Siv Anita kertoi päiväkirjahuoneesta tultuaan ryhtyvänsä pakkaamaan tavaroitaan. Isoveli nimittäin määräsi, että kaunottarella on tunti aikaa koota tavaransa lähtöä varten. Uutinen sai etenkin BB-Sebastianin haukkomaan henkeään.

– Mä lähden. Mulla on tunti aikaa pakata, Siv Anita kertoi asukkaille.

– Emme päästä sinua lähtemään, BB-Matti sanoi.

– Voi helvetti, voi v***u, BB-Stefan reagoi.

BB-Ben kävi kertomassa uutisen pikaisesti makuuhuoneessa loikoilleelle Sebastianille. Sebastian ehti ystävystyä vaihtoviikon aikana norjalaisen kaunottaren kanssa.

– Eikä, oletko lähdössä? Tarvitsetko apua pakkaamisessa? Sebastian sanoi järkyttyneenä.

– Alan jo nyt itkemään, Siv Anita sanoi.

– Toivottavasti löydän teidät Facebookista. Tai Google plussasta, Siv Anita totesi viitaten Sebastianin ansiokkaaseen markkinointityöhön.