Battlefield 3 -peliä myyty jo viisi miljoonaa – ongelmat jo ohi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Electronic Arts kertoo Battlefield 3 -pelin myyneen maailmanlaajuisesti jo yli viisi miljoonaa kappaletta ensimmäisen viikon aikana. Samalla peli on noussut kaikkien aikojen nopeiten myyväksi peliksi yhtiön historiassa. Myynnin vauhdittajina ovat toimineet sekä peliä hehkuttavat arvostelut että fanien kehut.

Battlefield 3 kärsi heti lanseerausen jälkeen vakavista ongelmista, kun pelaajat kohtasivat ongelmia pelin asentamisessa ja käynnistymisessä. Lopulta peliserveritkään eivät kyenneet käsittelemään suurta pelaajamäärää. Peliyhtiön mukaan viikonloppuna palvelimet toimivat kuitenkin jo hyvin.

Battlefield-pelisarja sai alkunsa 2002 ja se on noussut nopeasti yhdeksi maailman suosituimmista pelisarjoista. Tukholmassa sijaitsevan DICE studion kehittämä pelisarja on myynyt tähän mennessä jo yli 40 miljoonaa kappaletta ympäri mailman. DICE on julkaissut ensimmäisen Battlefield 1942 -pelin jälkeen Battlefield-sarjaan 17 peliä ja lisäosaa.