Levi Skyview on avattu verkossa

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on tänään avattu ainutlaatuinen Suomessa kehitetty verkkopalvelu, joka yhdistää valokuvallisen karttanäkymän lukuisiin nettisivustoihin. Tamperelaisen Flycam Oy:n kehittämä Levi Skyview -palvelu haastaa ilmapanoramakuvillaan jopa Google Mapsin.

Levi Skyview on koostettu lukuisista ilmasta ja sisältä otetuista panoramakuvista. Kävijä pääsee katsomaan muutamalla klikkauksella monia Levin alueen hotelleja, ravintoloita ja muita palveluiden tarjoajia ja kulkemaan helposti alueella paikasta toiseen kuvallisen karttapalvelun avulla.

Samaan aikaan tietokoneen ruudulle voi saada halutusta kohteesta verkossa olevaa lisäinformaatiota, kuten hintatietoja, aukioloaikoja, ruokalistoja ja muita yksityiskohtia. Matkailijan mukana palvelu kulkee myös Applen iPadissa. Kuvauksissa on hyödynnetty innovatiivista UAV-teknologiaa, eli miehittämättömiä ilma-aluksia.

– Flycam on tiettävästi ainoa yhtiö maailmassa, joka kykenee vastaavaan ilmakuvaukseen tässä mittakaavassa sekä tuottamaan näin monipuolisen internetiin perustuvan päivitettävän sisällönhallinnan, kertoo Flycam Oy:n toimitusjohtaja Arttu Pulkkinen.

– Levi Skyview -palvelua kehitetään jatkuvasti. Tarkoituksena on lisätä sinne jatkuvasti uusia ominaisuuksia, kuten hiihtobussin GPS-sijaintitiedot, ajankohtaiset rinteiden kuntotiedot ja hissien aukioloajat, kertoo Flycam Oy:n projektijohtaja Mika Yli-Jyrä.

Yhtiön aikaisemmista palveluista tunnetuin lienee Suomen jääkiekon MM2011-kultajuhlien ilmapanorama Helsingin Kauppatorilta. Juhlista ikuistettua Skyview-ilmapanoramaa on katsottu jo satojatuhansia kertoja. Toinen tuoreempi palvelu on Virtual Tampere.