Big Brotherissa alkoi lihotuskuuri! Läskiä lisää ja nopeasti

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa alkoi hetki sitten uusi viikkotehtävä Kriittinen massa. Norjan talosta kopioidussa viikkotehtävässä asukkaiden painon tulee nousta huomattavasti. Tällä hetkellä asukkaiden yhteispaino on 726,2 kiloa, mutta viikon jälkeen painon tulee olla 750 kiloa.

– Mä en aio nostaa! Mä syön aivan normaalisti, mutta en aio ryhtyä ahtamaan. Mä en ota yhtään lisäkiloja, Suvi totesi.

– Mieti ihan oikeesti. Sä et ehdi kuudessa päivässä lihoa ihan oikeesti. Sä saat sen pois helposti ja nopeasti, BB-Tanja yritti selittää.

Sebastian ryhtyi laskemaan paljonko jokaisen asukkaan tulisi lihoa, jotta tavoite täyttyisi. Miesten mukaan jokaisen tulisi olla täysillä mukana. Suvi ei kuitenkaan suostu syömään yhtään ylimääräistä, sillä hänen mukaansa se näkyisi hänen vartalossaan vielä myöhemminkin.

– Jos mä syön nyt tässä neljä megahampurilaista kerralla, niin se tulee mulle läskinä takaisin jossain vaiheessa. Tajuattekste mun aineenvaihdunnan? Suvi suivaantui.