Huh, miljoonien naisten päiväuni Matthew McConaughey riisui paitansa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vuonna 2005 maailman seksikkäimmäksi mieheksi People -lehdessä äänestetty näyttelijä Matthew McConaughey seurusteli aikoinaan Penelope Cruzin kanssa. Nykyään mies nauttii perhe-elämästä kahden lapsensa ja tyttöystävänsä Camila Alvesin kanssa.

Nyt 42-vuotiaasta McConaugheysta julkaistiin näyttävä kuvasarja. Urheilullinen näyttelijä nähdään nimittäin kuvissa esittelemässä lihaksikasta vartaloaan rantamaisemissa. Ilman paitaa viihtyvän komistuksen treenattu vartalo saa ainakin naiskatsojat kuolaamaan.

Vuonna 1999 näyttelijäkomistus Matthew McConaughey pidätettiin Texasissa metelöinnin takia. Tähden naapurit soittivat paikalle poliisit, koska he näkivät näyttelijän alasti kotonaan hakkaamassa kovaäänisesti bongorumpuja. Sittemmin lukuisissa Hollywood-elokuvissa esiintynyt McConaughey on pysynyt kaidalla tiellä. Vuonna 2006 hän pelasti useita eläimiä New Orleansissa Hurrikaani Katrinan jäljiltä.