Uusi ihotaide-ilmiö järkyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla tavanomaisten tatuointien suosio on kasvanut valtavasti viimeisen kymmenen vuoden aikana, kun supertähdet ovat näyttäneet mallia ja ottaneet jopa kymmeniä tatuointeja. Niiden yleistyessä extreme-ihmiset joutuvat erottumaan muista entistä rajummin keinoin.

Viime aikoina maailmalla on yleistynyt esimerkiksi implanttien laittaminen ihon alle, kielen halkaiseminen ja haltijakorvat. Viime vuosina suosiotaan ovat nostaneet myös arpitatuoinnit, jotka järkyttävät herkimpiä katsojia. Malliesimerkkejä voi katsastaa esimerkiksi tältä kotimaiselta sivustolta.

Kuva: Empty Kingdom

Empty Kingdom -verkkosivustolla on esittelyssä New Yorkissa asuvan Ariana Page Russellin ihotaide. Normaaleista ihmisistä Arianan erottaa ihotauti, jonka ansiosta hänen ihonsa reagoi ärsykkeisiin eri tavalla kuin muiden. Siten hän kykenee tekemään iholleen taidetta, joka ei tuota kipua ja parantuu ajan kanssa. Hänen kohdallaan kyse ei ole siis pysyvistä arvista.