Yllätyskäänne: Talent-tuomari jättää ohjelman!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen journalisti ja televisiotähti Piers Morgan tunnetaan parhaiten Talent-kykyjenetsintäkilpailujen tuomarina. Kirjojakin julkaissut viihteen monitoimimies on esiintynyt vuodesta 2006 asti tuomarina Talent-ohjelmien Amerikan ja Britannian versioissa.

Nyt 46-vuotias televisiotähti ilmoitti lopettavansa tuomaroinnin America’s Got Talent -kilpailussa. Omg!-sivuston mukaan Morgan haluaa nimittäin keskittyä Piers Morgan Tonight -keskusteluohjelmaansa täysillä. Brittitähti kertoi lehdistötiedotteessaan, että molempien ohjelmien tekeminen on liian kiireistä ja raskasta.

Morgan kiinnitettiin CNN-televisiokanavan keskusteluohjelmaan viime vuonna. Tähden ohjelma julkaistiin tammikuussa vuonna 2010 ja se korvasi Larry King Live -ohjelman. Morganin keskusteluohjelman ensimmäinen vieras oli maailman menestyksekkäin televisiotähti Oprah.

Piers Morgan meni naimisiin Marion Shalloen kanssa vuonna 1991. Heillä on kolme yhteistä lasta, Spencer William, Stanley Christopher ja Albert Douglas. Pariskunta erosi 17 vuoden avioliiton jälkeen. Nykyään televisiotähti on naimisissa The Daily Telegraph -lehden kolumnistin Celia Waldenin kanssa. Aiemmin tänä vuonna pariskunnan kerrottiin odottavan ensimmäistä yhteistä lastaan.