Eläinseksillä karu seuraus – aiheuttaa penissyöpää

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka tutkijat olivat saaneet selville, että erityisesti Brasilian maaseudulla asuvat miehet harrastavat runsaasti seksiä eläinten kanssa. Jotkut miehet ovat yhdynnässä eläinten kanssa jopa päivittäin. Tutkimus oli osa suurempaa kokonaisuutta.

Nyt tutkijat ovat kertoneet löytäneensä yhteyden eläinseksin ja penissyövän välillä. Tutkijat olivat mukana projektissa ja he selvittivät muun muuassa miesten riskiä sairastua siittimen syöpään. Tulosten mukaan eläinten kanssa seksiä harrastaneilla miehillä on korkeampi riski sairastua syöpään kuin muilla. Jopa 118 tutkimukseen osallistuneista miehistä sairastaa penissyöpää.

21 prosenttia syöpää sairastaneista miehistä myönsi harjoittaneensa seksiä eläinten kanssa yli viiden vuoden ajan. Eläimen kanssa yhdynnässä olleilla miehillä on myös korkeampi riski saada ja tartuttaa sukupuolitauteja. Tutkimukseen osallistui 492 brasilialaista maaseudulla asuvaa miestä. Miesten ikähaarukka tutkimuksessa oli 18 – 80 vuotta.