Eläinseksi odotettua yleisempää – yhdyntöjä jopa päivittäin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla tulee aika ajoin ilmi järkyttäviä tapauksia eläimiin sekaantumisista. Äskettäin Yhdysvalloissa pidätettiin mies, jolla oli seksisuhde naapurin koiran kanssa. Taannoin myös Sveitsissä eräs mies taas vietteli koiransa kynttilöillä ja suklaalla ennen seksisessiota.

Britanniassa on nyt uutisoitu uudesta tutkimuksesta, jonka mukaan 32 prosenttia maaseudulla asuvista miehistä Brasiliassa on harrastanut seksiä eläimen kanssa. Tutkimukseen osallistui 492 brasilialaista maaseudulla asuvaa miestä. Miesten ikähaarukka tutkimuksessa oli 18 – 80 vuotta.

Yleisimpiä miesten eläinkohteita maaseudulla ovat olleet muun muuassa lehmät, tammat, siat ja kanat. Jotkut miehistä kertoivat harrastavansa päivittäin seksiä eläinten kanssa, kun jotkut taas tekevät sitä kerran kuukaudessa.