Tässä tilanteessa teinitähti Miley Cyrus on seksikkäimmillään

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Disneyn tähtikasvatti Miley Cyrus on joutunut viime aikoina kiusaajien kohteeksi, jotka ovat haukkuneet kurveja vartaloonsa kerännyttä teinipopparia lihavaksi. Cyrus vastasi äskettäin haukkuihin julkaisemalla Twitter-blogissaan rajun kuvan anorektikosta.

Miley Cyrus on seurustellut jo pidemmän aikaa The Last Song -elokuvansa vastanäyttelijän Liam Hemsworthin kanssa. Pariskunnan suhteen alku ei kuitenkaan sujunut mutkitta ja pari erosikin muutamaan otteeseen. Nyt 21-vuotias aussinäyttelijä Hemsworth paljasti, mikä Cyruksessa on kaikkein seksikkäintä.

– Mikään ei ole seksikkäämpää kuin se kun Mileyn suupielistä valuu lihakastiketta, Hemsworth kertoi Who-lehdelle.

Liam Hemsworthin tuorein roolityö nähdään elokuvassa The Hunger Games. Nuori tähti kertoi, että hän oli joutunut luopumaan rasvaisista ruuista ja herkullisista pihveistä Gale-roolihahmoaan varten. Tähti nimittäin halusi pudottaa vartalostaan muutaman kilon ennen uusimman elokuvansa kuvauksia.

Hannah Montana -televisiosarjan päätähti Miley Cyrus on aiemmin seurustellut muun muuassa poppari Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Teinitähden nykyisen poikaystävän Liam Hemswortin väitettiin jättäneen australialaisen tyttöystävänsä Cyruksen takia. Sittemmin kolmiodraaman sivuuttaneet tähdet ovat nykyään umpirakastuneita ja heidät on kuvattu usein läheisissä tunnelmissa.