Tätäkö Megan Fox on piilotellut? Katso paljastuskuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Seksikäs näyttelijätär Megan Fox kertoi äskettäin poistattavansa povipommi Marilyn Monroeta esittävän tatuointinsa käsivarrestaan. Foxin mielestä traagisesti menehtyneen naisnäyttelijän kuva nimittäin luo hänelle negatiivista energiaa.

Nyt avioelämästä nauttiva 25-vuotias tähti on joutunut raskaushuhujen keskiöön tuoreimpien kuviensa vuoksi. Lippalakkiin ja löysään t-paitaan pukeutunut tähti nimittäin vältteli kuvaajia Los Angelesissa ja näytti piilottelevan vatsanseutuaan. Meganin sivuprofiilista voidaankin arvuutella, onko tähti pieniin päin. Vauva olisi Foxille ensimmäinen.

Megan Fox joutui taannoin tukalaan tilanteeseen työelämässä, sillä ohjaajalegenda Steven Spielberg vaati näyttelijättärelle potkuja Transformers-elokuvasta. Tähden väitettiin riitaantuneen elokuvan ohjaajan Michael Bayn kanssa. Foxin kerrottiin muun muuassa haukkuneen suosittua ohjaajaa Hitleriksi. Kaunotar väitti kuitenkin potkujensa jälkeen jättäytyneensä itse elokuvasta muiden työtarjouksiensa takia.