BB: Johanna Tukiainen osoittautui jumalanpalvelukseksi

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa Isoveli ilmoitti eilen illalla asukkaille, ett heidän tulee valmistautua seuraavaan aamuun peseytymällä illalla ja pukeutumalla aamulla arvokkaasti. Asukkaat arvelivat, että he saisivat taloon arvovieraan. BB-Mikael veikkasi, että vieras olisi Johanna Tukiainen.

Tänä aamuna asukkaat määrättiin pukeutumaan, mutta heille ei kerrottu syytä. Odottava jännitys täytti talon, kun he pohtivat mitä olisi tulossa. Pian kuitenkin selvisi, että kyse ei olekaan vieraasta. Ohjelmassa oli nimittäin jumalanpalvelus. Siitä ilmoitettiin asukkaille soittamalla kirkonkellojen ääntä, joka sai Sebastianin välittömästi innostumaan.

BB-Tanja hihkui kirkonkellot kuullessaan, että kyseessä olisi Mikaelin ja Annikan häät. Joku ehdotti, että kyse olisi Sebastianin isoisän hautajaisista. Molemmat olivat kuitenkin väärässä, sillä asukkaat astelivat BB-talon jumalanpalvelukseen, jonka toimitti pappi Merja Alanne.