Rihanna rivoili: ”Vaginani haluaa seuraa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Esquire-lehti rankkasi taannoin poptähti Rihannan maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Barbadosilla varttunut laulaja on puhunut julkisuudessa avoimesti seksuaalisuudestaan ja sänkypuuhistaan ja esimerkiksi kertonut pitävänsä dominoivasta seksistä.

Nyt sinkkuna elävä Rihanna avautui yksityiselämänsä saloista Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa. Kaunotar kertoi, ettei viihdy sinkkuna ja haluaisi löytää rinnalleen kumppanin. Poptähti ei kuitenkaan ehdi juurikaan deittailla miehiä intensiivisen uransa takia. Rihanna vihjaili haastattelussa, että hän haluaisi enemmän meininkiä etenkin makuuhuoneen puolelle.

– Yksityiselämäni on tällä hetkellä olematon. Jos tilanne pysyy samana pitkään, se ei ole todellakaan hyvä asia minulle tai ”hänelle”, Rihanna kertoi Ellen DeGeneresille ja osoitti jalkoväliinsä.

Rihanna joutui äskettäin sairaalahoitoon Ruotsissa uupumuksen ja flunssan takia. Lääkärit kehottivat rajusti juhlivaa poptähteä vähentämään biletystään ja keskittymään terveyteensä.

Rihannan uusimman We Found Love -singlen musiikkivideo aiheutti äskettäin närää sosiaalityöntekijöiden keskuudessa. Raiskauksien uhrien kriisikeskuksen mielestä video on häpeänpilkku. Heidän mielestään raju materiaali näyttää väärää kuvaa naisten asemasta. Videolla Rihanna riitelee muun muuassa rajusti hänen poikaystäväänsä näytelleen Dudley O’Shaughnessyn kanssa.