Nicole Scherzinger: ”Laskin kaloreita jo 14-vuotiaana”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Pitkään seurustellut julkkispari, F1-tähti Lewis Hamilton ja Pussycat Dolls -laulaja Nicole Scherzinger, erosivat lehtitietojen mukaan äskettäin. 26-vuotias formulakuski ja 33-vuotias popkaunotar seurustelivat neljän vuoden ajan. Nicole kuvattiin eron jälkeen murtuneen ja riutuneen näköisenä.

Nyt uskomattomasta vartalostaan tunnettu Nicole Scherzinger paljasti kroppansa salaisuuksia Shape-lehdelle. Poptähti nimittäin kertoi muun muuassa aloittaneensa painonsa seuraamisen jo 14-vuotiaana laskemalla ravintonsa kalorimääriä. Hän myönsi myös kokeilleensa kaikkia mahdollisia dieettejä.

– Aloitin hölkkäämään ja laskemaan kaloreita jo 14-vuotiaana. Olen ollut jokaisella mahdollisella dieetillä, Nicole kertoi Shape-lehdessä.

Popkaunotar kertoi, että matka täydelliseen vartaloon on vaatinut rajusti töitä ja paljon aikaa. Nicole hyväksyikin vartalonsa vasta 30-vuotiaana. Laulaja kertoi nykyään tavoittelevansa tasapainoista ja aktiivista elämää. Hän kertoi myös muun muuassa syövänsä paljon, mutta terveellisesti.

Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger voitti taannoin Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailun. Vuonna 2001 kaunotar osallistui Popstars-ohjelmaan, jonka myötä hän pääsi Eden’s Crush -tyttöbändin päälaulajaksi. Yhtye pysyi kuitenkin kasassa vain vuoden. Scherzinger kertoi kiinnostuneensa taannoin Pussycat Dolls -yhtyeestä, kun hän näki seksikkään bändin esiintyvän The Late Show with David Letterman -ohjelmassa. Vuonna 2003 poppari liittyi tyttöbändiin ja menestys on sittemmin jatkunut vuosi toisensa jälkeen.