Rihannan video oli liian rohkea – kiellettiin televisiossa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Barbadosilla varttunut poptähti Rihanna nimettiin äskettäin maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Seksikkyydellään myös runsaasti palstatilaa viikoittain saava supertähti poseeraa parhaillaan rohkeissa uusissa promokuvissa ja hänen tuorein musiikkivideonsa We Found Love on sekin poikkeuksellisen rohkea.

Itse asiassa musiikkivideo oli liian irstas ranskalaisille, sillä Rihannan musiikkivideo on nyt joutunut patonkimaassa sensuurin kynsiin. Sitä ei saa esittää televisiossa ennen iltakymmentä, koska videon katsottiin olevan lapsille sopimaton.

We Found Love -musiikkivideo aiheutti äskettäin närää myös sosiaalityöntekijöiden keskuudessa. Raiskauksien uhrien kriisikeskuksen mielestä video on häpeänpilkku. Heidän mielestään raju materiaali näyttää väärää kuvaa naisten asemasta. Videolla Rihanna riitelee muun muuassa rajusti hänen poikaystäväänsä näytelleen Dudley O’Shaughnessyn kanssa.

Räväkästä imagostaan tunnettu Rihanna poseeraa parhaillaan seksikkäänä uuden Talk That Talk -albuminsa promokuvassa. Poptähden rinnat ovat joutuneet samalla kourimisen kohteeksi, sillä laulajan muodot ovat päässeet naisen käsien alle piiloon. Laulaja poseeraa kuvassa sikari suussa.

Kuva: Def Jam Recordings