Vanhemmilla rahat loppu – sairaala otti vastasyntyneen panttivangiksi

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Filippiineillä on parhaillaan meneillään erikoinen tilanne, kun sikäläinen sairaala on ottanut perheen vastasyntyneen keskoslapsen perheen sairaalamaksujen pantiksi. Lasta on pidetty panttivankina sairaalassa jo neljän kuukauden ajan.

University of Perpetual Help Hospital -sairaala ei suostu päästämään John Aron Charles Angeles -nimistä vastasyntynyttä poikaa vapaaksi ennen kuin perhe saa sairaalalaskunsa maksettua. Kaiken lisäksi perhe ei saa tavata häntä eikä äiti pääse edes halaamaan tai rintaruokkimaan omaa lastaan, Philippine Daily Inquirer uutisoi.

Lapsi synnytettiin sairaalassa, koska se ilmaantui maailmaan ennen aikojaan. Nyt tieto järkyttävästä tapauksesta on päätynyt julkisuuteen, ja tilannetta on kauhisteltu laajasti erityisesti sosiaalisessa mediassa. Verkossa pyydetään rahallista apua perheen auttamiseksi lahjoitusten turvin.