Angelina Jolie: ”Olen todella onnekas, koska en kuollut nuorena”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijäpariskunta Brad Pittiä ja Angelina Jolieta kutsutaan lempinimellä Brangelina. Hollywood-tähtien klaani on varsin näyttävä, sillä heillä on kuusi lasta, joista kolme on adoptoitu. Ökyrikas suurperhe matkustaa usein yksityisjunilla ja lomailee luksuskartanoissa.

Angelina Jolie tunnetaan menestyneen näyttelijänuransa ja suurperheensä lisäksi räväkästä menneisyydestään. Tähtinäyttelijä nimittäin kärsi nuoruusvuosinaan masennuksesta ja itsetuhoisuudesta. Kovia huumeitakin käyttänyt Angelina tuntee nyt olonsa onnekkaaksi, koska onnistui selättämään ongelmansa.

– Kävin läpi vaikeita ja synkkiä aikoja, mutta selvisin niistä. Olen todella onnekas, koska en kuollut nuorena, Angelina kertoi CBS-televisiokanavan 60 Minutes -ohjelmassa.

Vaikka Hollywood-kaunotar onkin nykyään kunnostautunut perheenäitinä, Angelina kertoi pitävänsä itseään vieläkin villinä tyttönä. Tähti on puhunut avoimesti julkisuudessa huumeiden käytöstään ja menneisyydestään. Näyttelijätär on kertonut muun muuassa kokeilleensa nuoruudessaan ”lähes kaikkia huumeita”.

Angelina Jolien värikästä elämää on seurattu tiiviisti viihdelehdissä ja mediassa. Hänen myrskyisä avioliittonsa näyttelijä Billy Bob Thorntonin kanssa oli taannoin tabloidilehtien uutisoiduimpia aiheita. Angelina sai kuitenkin karistettua villin tytön maineensa intensiivisen hyväntekeväisyystyön ja nykyisen avioliittonsa myötä. Maailman seksikkäimpien naisten listoilla useasti huomioidulla tähdellä on vartalossaan 14 tatuointia.