Kimin aviomies avautui viimein: Haukkui vaimoaan läskipe**eeksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkiskaunotar Kim Kardashian ilmoitti vastikään eroavansa aviomiehestään vain 72 päivän avioliiton jälkeen. Sittemmin realitytähden väitettiin menneen naimisiin NBA-pelaaja Kris Humphriesin kanssa vain rahan ja julkisuuden takia.

Koripalloilija Kris Humphries on pysynyt julkisuudessa vaiti avio-ongelmistaan, kun Kim taas on analysoinut avioeroaan yksityiskohtaisesti medialle. Ero tuli nimittäin täysin puun takaa 26-vuotiaalle Krisille. Nyt koristähden kerrotaan haukkuneen ystävilleen ex-vaimoaan muun muuassa läskiperseeksi.

– Kris vähätteli Kimiä ystäviensä edessä. Hän muun muuassa haukkui ex-vaimoaan tyhmäksi, lähde paljasti Us Weekly -sivustolle.

Pariskunnan on huhuttu yrittäneen selvittää ongelmiaan muun muuassa vihkipastorinsa kanssa terapiaistuntojen merkeissä. Eronnut julkkispari kuvattiin myös eron jälkeen yhdessä Krisin kotikaupungissa Minnesotassa.

Kim Kardashianin ja Kris Humphriesin rakkaustarina on ikuistettu kameroille Rikkaat Kardashianit -realitysarjan merkeissä. Pariskunnan julkkisvieraiden värittämiä ökyhäitä katsoi yli kolme miljoonaa katsojaa. Eron syiksi on veikattu muun muuassa Kimin riippuvuutta julkisuuteen ja pariskunnan yksityisyyden puutetta. Kaunotar ei myöskään enää pidä kahden miljoonan dollarin arvoista 20,5 karaatin kihlasormusta.